المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : جهاز Hitech No1 غير شغال


طارق العراقي
2011-11-24, 08:44 PM
جهاز Hitech No1 غير شغال منذ يوم الاربعاء نزلو سوفت جديد ولا منزلوش

اليافعي
2011-11-24, 09:22 PM
حتى الان مافيش الا دا

HITECH_NO1_2011-11-10.rar‏
http://www.mshba.com/vb/attachment.php?attachmentid=1391&d=1320951415

http://www.mshba.com/vb/t30586.html

طارق العراقي
2011-11-25, 01:13 PM
التحديث هذا مو شغال اكو اجدد منا

فهد المطردي
2011-12-03, 02:56 PM
شـكــ وبارك الله فيك ـــرا لك ... لك مني أجمل تحية .

حمزة محمد
2011-12-04, 03:32 PM
شـكــ وبارك الله فيك ـــرا لك ... لك مني أجمل تحية .

hashoja
2011-12-05, 06:26 PM
اخوانى انا عندى جهاز hitech no.1 وضبطت الطبق 90 بالامس على القمر انتلسات وجاءت الاشاره واشتغلت القنوات بسس فى تقطيع كل ربع ساعه يستمر التقطيع مرات لساعه او اكثر هل من حل اخوانى ؟

rasheid
2011-12-31, 07:57 AM
ربنا يزيدك كمان وكمان

i_need_you
2011-12-31, 06:43 PM
انا ايضا ما شغال عندي كل مره اجرب و مافي فايده ساعدونا

tretretretretre
2012-01-29, 11:54 PM
يا سلام عليك قم للمعلم وفية التبجيلا كادا المعلم ان يكون

ماما امال
2012-01-31, 01:27 AM
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته اللة اللة عليك ألف مبروك .. لقد سعدت بهذا الخبر

max
2012-02-01, 10:40 PM
مشكورر