المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : عااااجل ارجو المساعدة من اهل الخبره


zooooon
2010-10-17, 09:08 PM
شباب تكفون انا شرية جهاز نمبر ون وقطع عندى نزلة تحديث مثل ماقالوا الشباب فى فلاش وحطيته بالجهاز وهو مفصول من الكهرباء وشغلت الجهاز واخترية المنيو ومنها اخر شئ وسويت ابقريد للنظام وعمل الجهاز رستارت بس القنوات المشفره ماتفتح فوضة امرى الى الله ومشيت للهندى سلخنى ابن الكلب 100ريال وجاء معاى البيت وشغل الجهاز وبرضو القنوات ماتفتح عمل استعادة ضبط المصنع ونزل القنوات اشتغلت .
بتاريخ 13/10/2101م قطع النمبر ون عندى والشباب ماقصرو نزلو تحديث بتاريخ 07/10/2010م و05/10/2010م
نزلتهم بالفلاش بنفس الطريقة وفصلت الجهاز من الكهرباء وبرضو القنوات المشفرة مافتحت عملت مثل الهندى استعادة ضبط المصنع وعملت بحث ولا قناة من القنوات المشفره نزلت عندى بس نزلو قنوات كلها مفتوحه وهى اغلبه القنوات ابوظبى وقنوات الدعايات جبت التردد حق قنوات الجزيرة الرياضية وهو 12284 ومانزل شئ تردد قنوات الشوتايم 11996ومانزلو برضو والله طفشت وقلت بكسر النمبر ون فى راس الهندى الشريتو منه بس قلت احتمال الغلط منى ونشوف اخرتها معاه يالنمبر ون .
شباب ارجو من اصحاب الخبره مساعدتى لانى بنجلط والله والقنوات عندى قاطعه تكفووووووووووووووووون ساعدونى

خالد علي
2010-10-17, 09:09 PM
يا zooooon
موفق بإذن الله ... لك مني أجمل تحية .

بارق22
2010-10-17, 09:11 PM
يا zooooon...
حياك الله و شكراً جزيلاً
لكـ

جزاك الله خير على ما طرحة من ابداع

تقبل مروري ياغلاهم

zooooon
2010-10-17, 09:13 PM
مشطورين شباب بس وين المساعده شكلى بكسر الجهاز وبرتاح

العميد
2010-10-17, 09:19 PM
اعمل اعادة ضبط المصنع
ثم

من قائمة الاقمار

حدد القمر المناسب لك اما انايل سات او عربسات ....

ثم اعد البحث وتأكد من قوة الاشاره

ومعطيات النب ( lnb )

ثم اعمل بحث

وانشالله يزبط معاك

العميد
2010-10-17, 09:23 PM
وهذه توليفة قنوات لنايل سات

;);)

zooooon
2010-10-17, 10:31 PM
الأخ العميد اذا امكن ممكن تشرح بالخطوات الحين انا انزل تحديث 05/10ولا تحديث 07/10 زبنفس الطريقة فلاش وافقل الجهاز واعمل ابقريد وبعدها استعادة ضبط المصنع وانزل الفايل توليفة قنوات النايل سات ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ولك منى كل الود

العميد
2010-10-17, 10:47 PM
الأخ العميد اذا امكن ممكن تشرح بالخطوات الحين انا انزل تحديث 05/10ولا تحديث 07/10 زبنفس الطريقة فلاش وافقل الجهاز واعمل ابقريد وبعدها استعادة ضبط المصنع وانزل الفايل توليفة قنوات النايل سات ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ولك منى كل الود

اخي الكريم نزل اخر تحديث من هذا الموضوع
http://www.mshba.com/vb/showthread.php?t=20406

وهنا شرح لطريقة التحديث

http://www.mshba.com/vb/showthread.php?t=16492


وبعد الانتاء من التحديث قم بتركيب توليفة القنوات

العمليه بسيييييييييطه جداً جداَ

سلام

zooooon
2010-10-17, 11:29 PM
الأخ العزيز العميد الف الف الف الف شكر اخير اشتغل معاى بعد ماعملى جلطة ربنا يوفقك وجميع اعضاء المنتدى

العميد
2010-10-17, 11:37 PM
الأخ العزيز العميد الف الف الف الف شكر اخير اشتغل معاى بعد ماعملى جلطة ربنا يوفقك وجميع اعضاء المنتدى

سلامتك من الجلطه اخي الكريم
:p
واي خدمه انامستعد
;)
تصبح على خير
:rolleyes:

ashm
2010-10-24, 12:05 AM
شكرا

باوقه
2013-01-06, 05:28 PM
سلام اخونا zoooon لك التحيه.مشكلتك ساهله وبسيطه .انت قبل ماتعمل بحث تختار وظيفة البحث للقنوات المشفره فقط ثم تكتب التردد وتعمل بحث للباقه فقط .وربك يهون.
وبعدين ورينا عملت شنو؟